24. sep. 2022 - 17:37

Flere eksplosioner mod boliger i Sverige: Politiet efterforsker det som drabsforsøgOnsdag aften fik politiet flere meldinger om eksplosioner mod flerfamiliehuse i Åstorp i det nordlige Skåne. En mand er alvorligt såret ved den ene eksplosion, og det efterforskes som drabsforsøg af det svenske politi.

Det skriver den svenske avis Ekspressen.

 “En mand kom alvorligt til skade i eksplosionen og blev kørt til hospitalet med ambulance. Hans tilstand er alvorlig, men stabil,” siger efterforskningsleder Jörgen Winberg til avisen.

LIGE NU LÆSER ANDRE: DEMONSTRATION FORAN LOUIS VUITTON-BUTIK

Den første melding om en eksplosion kom kort efter midnat, hvor politiet rykkede ud et flerfamiliehus i Åstorp. Her kunne de se, at porten til huset var blevet sprængt og flere af vinduerne i boligen var knust.

Politiet var dårligt færdige med deres opgave i Åstorp, da de fik endnu en melding om en eksplosion 20 kilometer væk. Denne gang i det centrale Helsingborg.

Denne gang var der ikke nogen personskade ved eksplosionen, men også her var det porten, der var blevet sprængt.

Politiet kunne efterfølgende ikke fastslå, at de to eksplosioner have noget med hinanden at gøre, men det vil dog være ‘et utroligt tilfælde’, hvis de to hændelser ikke havde forbindelse til hinanden, udtaler efterforskningslederen.

LÆS OGSÅ: BRANDVÆSNET RYKKER UD TIL BRAND I GRISESTALD