Flammer og røg fra brændende bygning: Unge drenge tilbageholdt

Søndag eftermiddag er politiet og brandvæsnet kørt ud til en melding om brand i flere bygninger. Der er flammer og kraftig røg fra et forladt industriområde og flere unge er blevet tilbageholdt af politiet.

Sent søndag eftermiddag er brandvæsnet ankommet til en forladt industribygning, da der er udbrudt brand på stedet.

Der er mange køretøjer på stedet og mandskabet arbejder på at slukke branden, som ikke har nået at udvikle sig noget alvorligt.

Ifølge Presse-fotos.dks mand på stedet arbejdes der på at slukke brand to steder på samme adresse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Der er ild to steder. Det ene med gamle kabler i en portåbning. Den anden er i et lukket rum. Hvad der brænder er endnu uvist, men der er en kraftig lugt fra bygningen.

Politiet har efterfølgende fået kontakt til nogle unge drenge, som befandt sig i området. Det er politiets teori, at der kan være tale om en påsat brand.

Derfor har politiet taget en snak med de unge drenge, som befandt sig ved brandstedet på Vordingborgvej i Næstved, men drengene har fået lov at gå efter en kort snak med betjentene.

Politiet har foretaget undersøgelser på stedet, men er ikke kommet frem til eventuelle gerningsmænd endnu.

 Tidligere på eftermiddagen var beredskabet til stede et andet sted, da en container var brudt i brand ved hus. Flammerne nåede at sprede sig til huset inden brand kom under kontrol.