Flænge i hovedet: Stor udrykning til gymnasium

En mand er blevet slået ned foran et gymnasium. Han er blevet kørt på hospitalet med en flænge i hovedet. Politiet har iværksat en efterforskning

Midt- og Vestsjællands Politi er tirsdag aften ved 20-tiden rykket talstærkt ud til parkeringspladsen ved Greve Gymnasium, hvor man har fået en anmeldelse om et voldeligt forhold.

Det bekræfter vagtchef ved politikredsen Boye Rasmussen over for Presse-fotos.dk.

“Vi har fået en anmeldelse om, at en mand er blevet overfaldet af fire andre personer – men vi har med folk at gøre, der ikke er så meddelsomme til politiet,” siger vagtchefen og tilføjer:

“Den forurettede er ikke kommet alvorligt til skade, men han er formentlig blevet slået i hovedet og har i den forbindelse fået en flænge.”

(Artiklen forsætter under billedet)

En hundepatrulje er blandt andet fremme på stedet

På nuværende tidspunkt er politiet ikke skredet til anholdelse af nogen personer, men politiet er i gang med at efterforske sagen.

“Vi hører meget gerne fra eventuelle vidner på telefon 1-1-4, hvis nogle skulle have set eller hørt noget,” siger vagtchef Boye Rasmussen.

Mindst fem politibiler og en ambulance har deltaget i udrykningen. Hele parkeringspladsen foran gymnasiet har i en periode været afspærret, men der er ved 21-tiden åbnet op igen.

I en anden alvorlig sag er en ung mand her til aften blevet dræbt i en ulykke på en landevej. Det er sket i et frontalsammenstød med en lastbil.