24. okt. 2023 - 7:41

Fire unge mænd sigtes for frihedsberøvelse og røveri i GladsaxeFire unge mænd skal have tvunget en femte mand ind i en bil i Gladsaxe og derefter frarøvet ham nogle penge og en mobiltelefon.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Jens Møller tirsdag morgen til Ritzau.

Annonce

Hændelsen er sket omkring midnat, og på et tidspunkt bliver den forurettede, som er 20 år gammel, truet med en kniv ifølge vagtchefen.

– De frarøver ham hans penge, så vi formoder at det er med henblik på røveri. Vi har ikke umiddelbart grundlag for at sige, at der skulle være andet i det, men det er vi selvfølgelig ved at undersøge, siger Jens Møller.

Ingen er kommet noget til i forbindelse med hændelsen.

De fire mænd bliver sigtet for frihedsberøvelse og røveri og vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere tirsdag. De er alle mellem 18 og 24 år.

Annonce

En ven til den forurettede overværer hændelsen og kontakter politiet. Bilen med de fem mænd bliver kort efter stoppet af en tjenestebil.

– Hans ven reagerer forholdsvis hurtigt med at ringe og give nogle oplysninger, så der går maks 10-15 minutter, tror jeg, siger Jens Møller.

Politiet kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt der er en relation mellem de sigtede og den forurettede.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER