22. jul. 2022 - 13:08

Fire mænd anholdt for mulig voldtægt af 20-årig kvindePolitiet har anholdt fire mænd i sag om mulig voldtægt af en kvinde i Skagen

Fredag morgen klokken 04.08 fik Nordjyllands Politi en anmeldelse af, at en 20-årig kvinde skulle være blevet voldtaget på Color Hotel i Skagen. Det førte efterfølgende til et større efterforskningsarbejde.

”Dette efterforskningsarbejde har foreløbig ført frem til, at vi i morges ude på stedet har anholdt fire mænd med tilknytning til det hotelværelse, hvor overgrebet fandt sted,” siger Niels Kronborg, der er vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi.

Politiet afspærrede fredag morgen blandt andet et hotelværelse på Color Hotel Skagen, efter den 20-årige kvinde selv havde anmeldt voldtægten.

Det var her, at politiet anholdt to af mændene. To andre mænd blev efterfølgende anholdt i nærheden.

SE OGSÅ: DRABSSAG FRA DJURSLAND: OVERRASKENDE UDVIKLING OM DRABET PÅ FRANK JØRGENSEN

Nordjyllands Politi foretager lige nu stadig tekniske undersøgelser på stedet. De nærmere omstændigheder i sagen kendes endnu ikke.

”Vi er stadig på et tidligt stadie i efterforskningen. Og vi har et stort arbejde foran os med at klarlægge de nærmere omstændigheder af hele forløbet. Anmeldelser om voldtægt tager vi meget alvorligt – og derfor skal vi have efterforsket  sagens omstændigheder særdeles grundigt,” siger Niels Kronborg.