Fik stjålet flere tusinde: 17-årig betalte taxaturen med en dans

Dans en dans med mig, og du får turen gratis

Nogenlunde sådan lød beskeden fra chaufføren af en pirattaxa til en 17-årig dreng, da han netop havde kørt den 17-årige hjem fra en bytur i Aarhus natten til mandag.

Men dansen skulle den 17-årig dreng aldrig have takket ja til. Det endte med at koste ham dyrt.

‘Da chaufføren stoppede ved den aftalte adresse, og den 17-årige ville betale med sit dankort, virkede chaufførens medbragte kreditkortlæser ikke,’ oplyser Østjyllands Politi.

‘Chaufføren sagde, at den 17-årige kunne få turen gratis, men at de lige skulle danse en dans sammen først.’

Efter en kort dans foran pirattaxaen gik den 17-årige inden for i sit hjem. Først noget tid senere opdagede han, ar hans dankort var blevet stjålet, og at der var hævet flere tusinde kroner på det.

SE OGSÅ: VOLDSORGIE: 31-ÅRIG PÅKØRT OG OVERFALDET MED BAT AF UNGT PAR

En anden ung mand fik også stjålet sit dankort

En 21-årig mand fik også stjålet sit dankort i en pirattaxa natten til onsdag. Da den 21-årige kørte med chaufføren fra Aarhus C og ankom til destinationen, virkede kortlæseren heller ikke. Her endte det med, at chaufføren af pirattaxaen tog den 21-åriges dankort, hvorefter han bedte ham forlade bilen.

Den 21-årige skyndte sig dog efterfølgende at spærre sit kort, så gerningsmanden ikke kunne bruge det.

‘Østjyllands Politi opfordrer til, at man aldrig benytter sig af en pirattaxa, da der er risiko for at blive udsat for tyveri eller røveri. Brug offentlig transport, tag en rigtig taxa eller få en ven eller et familiemedlem til at hente dig. Sørg for at finde ud af, hvordan du kommer hjem, inden du tager i byen – så er risikoen for at blive fristet af en pirattaxa mindre,’ lyder advarslen fra politiet.

Den 17-årig satte sig ind i pirattaxaen i Aarhus midtby.