Fem køretøjer hamrer sammen i motorvejsuheld

Vejdirektoratet advarer mod op til 30 minutters forlænget rejsetid, efter fem køretøjer ifølge brandvæsenet er stødt sammen på en motorvej

Onsdag omkring klokken 15.30 er politiet sammen med øvrigt redningsmandskab rykket ud til et færdselsuheld med fem køretøjer.

Uheldet er sket på Hillerødmotorvejen i retning mod København mellem <8> Værløse og <7> Skovbrynet.

Redningsmandskabet er ankommet til uheldsstedet og har i den forbindelse afspærret et spor, mens oprydningsarbejdet står på.

Det har ført til en flere kilometer lang kø, som bilister rammer omkring Værløse – samtidig er der opstået en såkaldt kiggekø, som biliser møder ved Herlev.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Beredskabet er fremme på uheldsstedet

På nuværende tidspunkt er det ikke kendt, om sammenstødet har resulteret i personskade, men ambulancer er fremme på stedet, og airbags i flere køretøjer er udløst.

Vejdirektoratet oplyser, at bilister på strækningen skal forvente op til 30 minutters forlænget rejsetid. Normal trafiktilstand forventes efter myldretiden.

I en anden frygtelig sag er en lille pige blevet voldtaget – det har nu fået politiet til at skride til anholdelse af en 32-årig mand, som man mener har voldtaget den lille pige.