09. nov. 2023 - 15:40

FCK med glædelig meddelelse til fans efter CL-bragFC København oplyser, at der fortsat vil være fuld kapacitet til søndagens kamp mod Brøndby

Der blev ikke udført koordinerede hop på B-tribunen i kampen mellem FC København og Manchester United, og der vil derfor ikke være en begrænsning i kapaciteten i Parken til fodboldderbyet søndag mellem FCK og Brøndby IF.

Det skriver FCK på sin hjemmeside.

– Vi kunne ikke bare glæde os over kampen og rammerne, men også den eksemplariske håndtering og disciplin fra fansenes side omkring koordinerede hop på Sektion 12, siger Jacob Lauesen til FCK’s hjemmeside.

– Det lykkedes til fulde at undgå dem, og det gjorde det med stor hjælp fra vores fans.

Op til Champions League-kampen onsdag mod Manchester United, som FCK vandt 4-3, havde klubben meldt ud, at konsekvenserne ved hop ville være store.

– Hvis der hoppes koordineret til kampen mod Manchester United, kan vi blive tvunget til allerede at fjerne op mod 50 procent af pladserne til søndagens derby mod Brøndby, skrev klubben inden kampen.

I den kommende tid bliver der lavet vibrationstest, og FCK er klar over, at perioden frem mod en løsning kan lægge en dæmper på festlighederne på fantribunen.

Derfor vil det fortsat ikke være tilladt at udføre koordineret hop i de kommende kampe, skriver klubben.

FCK møder Brøndby søndag klokken 12.

/ritzau/ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER