05. sep. 2022 - 10:32

FCK fans på vej til Dortmund: Far og søn glæder sigFansene er allerede på vej til tirsdag aftens Champions League kamp, hvor FCK skal spille mod Borussia Dortmund.

En af de mange fans, der kommer til at stå på tribunerne på  Signal-Iduna-Park, er denne far og søn, som Presse-fotos.dk’s reporter har talt med.

LIGE NU LÆSER ANDRE: ILD I ELBIL UDLØSER STOR UDRYKNING

“Vi er kæmpe fans af FCK, og derfor har jeg givet min søn denne oplevelse i fødselsdagsgave.” siger faren, der sammen med sin 15-årige søn har taget køreturen til den tyske by.

“Vi ser alle FCKs kampe i Danmark, og nu er vi så på vej til Tyskland,” siger han.

Selvom begge to regner stærkt med, at deres yndlingshold tager sejren med tilbage til København, så er det en hård kamp for de danske spillere. Det er også en af grundene til, at de to har besluttet sig for at tage køreturen, så de kan give al den opbakning, spillerne har brug for.

Er klar på ballade

Der har været en del snak om, at der kommer til at være en masse politibetjente og øge sikkerhed på og omkring stadion. Det tyske politi har også været ude med en advarsel til gæsterne om, at det vil have konsekvenser, hvis de ikke opfører sig ordenligt.

Det skriver FCK på deres hjemmeside

I den danske bil, som netop er på vej ombord på færgen til Putgarden, er far og søn også klar over, at over, at der kan komme ballade før, efter og under kampen.

LÆS OGSÅ: SMUKKESTE NORDLYS SET VED HIRTSHALS

“Vi har taget ekstra tøj med, så hvis det går galt, og vi bare skal væk derfra, så kan vi tage trøjer på udover vores FCK trøjer og forlade stedet”, siger faren.

Men både far og søn er klar til en festlig aften, hvor det handler om tid med hinanden, Champions League og en sejr til den danske løver.

Kampen spilles tirsdag den 6. september og fløjtes i gang klokken 18.45.