07. jun. 2023 - 18:06

Farmand mister dyr Mercedes: Søn taget med 116 km/t i byzoneIllustrationsfoto

En 20-årig mand har formentlig fået en ordentlig omgang skældud af sin far, efter han har måttet erkende, at han er vendt hjem uden bil, nøgler og kørekort.

Den unge mand havde fået lov til at låne fars dyre Mercedes C-klasse, da han blev taget med 116 kilometer i timen, hvor hastighedsbegrænsningen var på 50 kilometer i timen.

Annonce

Det skriver Fyens.dk

Da den dyre bil bragende gennem Gammel Skrøbelev på Langeland, stod politiet klar med lasermåleren og fik standset vanvidsbilisten.

Dermed har den unge fører overskredet hastigheden med 100 procent, og da han samtidig kørte over 100 kilometer i timen, falder han ind under de nye regler om vanvidsbilisme.

LIGE NU LÆSER ANDRE: ANKLAGER KRÆVER LIVSTID FOR MIA-DRAB: ‘HUN FALDT,” SIGER TILTALTE

Annonce

Politikommissær Rasmus Thyllesen fra Fyns Politi er tilfreds med fangsten af den unge mand. Det fortæller han til mediet.

“Der bor beboere i området med børn, og der er huse med indkørsler direkte ud til vejen, hvor man ikke lige regner med, at der kommer nogen kørende med den hastighed. Der er en grund til, at man kalder det vanvidsbilisme, for det er det, det er, når man udviser en total mangel på hensyn overfor andre trafikanter og beboere i et område”, siger Rasmus Tyllesen.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER