Far tævet foran sit barn i strid om parkeringsplads

Arkivfoto

Da en lille familie parkerede sin bil på parkeringspladsen foran Daglig’Brugsen i Højslev ved Skive, skulle det bare være en hurtig tur til købmanden. Men det udviklede sig til en sag, hvor et barn så sin far blive slået.

Optrinnet starter da faren parkerer bilen ved købmanden, mens kæresten og barnet venter i bilen. Men kort efter ankommer en lastbil til stedet, og chaufføren begynder at råbe af kvinden i bilen. Da situationen bliver for alvorlig, ringer kvinden efter sin mand, som kommer løbende til stedet.

LIGE NU LÆSER ANDRE: To anholdt for dynamitangreb i Danmark!

Her starter en større diskussion mellem manden og lastbilchaufføren, da chaufføren mener, at bilen ikke skal holde der. Mens bølgerne går højt, hopper passageren ud af lastbilen og begynder at blande sig i diskussionen.

Nu står de to mod familiefaren, mens barnet og kæresten ser forskrækket til. Efter nogle minutter får lastbilchaufføren nok og han befaler sin passager til at slå familiefaren.

“På foranledning af lastbilchaufføren tildelte passageren den 28-årige mand fra Højslev et knytnæveslag i ansigtet, og så kørte de to derfra i lastbilen igen. Vi ser med stor alvor på sagen, og vi arbejder selvfølgelig videre med den, siger Niels Bach til Skive Folkeblad.