Far opdaterer med hjerteskærende nyt i sag om forsvundne Alfred

Eftersøgningen af Alfred, der på tredje døgn er forsvundet, forsætter fredag. Nu har Alfreds far en hjerteskærende opdatering i sagen

Fredag formiddag er Alfred stadig ikke fundet, efter han natten til onsdag forlod familiens bopæl på i nedtrykt sinds tilstand.

Det er ifølge hans egen far sket med hensigt på at tage sit efter liv.

(Artiklen fortsætter under boksen)

Fredag formiddag har faren flere nye opdateringer på sin Facebook-profil, hvor han informere om, at Københavns Politi har stoppet den fysiske eftersøgning på Amager Fælles og Kalvebod Fælled, hvor familie og politi ellers forventede, at den unge mand kunne være taget hen.

‘Ingen Alfred. Når Alfred drømte om fred og ro i sit sind, forestillede han sig en afsides eng med højt græs, hvor han kunne ligge og kigge op i himlen,’ skriver Alfreds far torsdag aften.

Fredag formiddag oplyser faren, at området omkring Amager Fælled og Kalvebod Fælled nu er åben for civil søgning.

‘Missingpeople regner med at være på Naturcenter Amager kl. ca. 12,’ skriver faren og tilføjer:

‘Missingpeople laver base på Naturcenter Amager i en fælles aktion og alle øjne er nyttige. Man kan henvende sig til dem og få tildelt område og instrukser. Der går nok lidt tid før de er derude – jeg opdaterer så snart jeg ved mere.’

Faren fortæller, at al eftersøgning andre steder også er dybt værdsat og takker i øvrigt rigtig mange gange for hjælpen.

Københavns Politi har ad flere omgange Alfred offentligt med navn og billede, siden hans forsvinden.

Politiet forventer ikke, at der er sket en kriminel handling, men oplyser i stedet, at blandt andet hundepatruljer og en helikopter har deltaget i eftersøgningen af Alfred.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.