14. sep. 2021 - 10:53

Far efterlyser vidner til overfald på sin søn – blod over det heleEn uskyldig sang.

Mere skulle der ikke til for, at en 21-årig mand blev udsat for et blodigt overfald i tunellen ved Orddrup Station af to unge mænd fredag nat. Det skriver SN.dk.

Den 21-årige mand holdt fredag den 10. september middag i sin lejlighed i Ordrup for to veninder og en ven. Kl. 00.45 ville selskabet tage ind til byen til en festlig aften i det københavnske natteliv, og var derfor på vej til Ordrup Station for at tage toget ind til byen.

I tunnelen gik de forbi to unge mænd. Da den ene pige sang, fik hun at vide af den ene af mændene, at hun skulle holde mund. Den 21-årige mand svarede ham, at hun godt måtte synge. Stemningen spidsede hurtigt til mellem dem, og den 21-årige fik sparket benene væk under sig og blev overfaldet med adskillige spark og slag i hovedet.

De to unge mænd flygtede fra stedet, mens den 21-årige med hjælp fra venner kom ind i en taxa og blev kørt til Herlev Hospital. Overfaldet var så voldsomt, at rækværket på stationen blev flået op, og der var blod over det hele, skriver SN.dk.

På hospitalet konstaterede personalet, at der var sket alvorlige skader på syn, nethinde, ansigt og brud på knogler.

Beskrivelse af gerningsmænd

Nordsjællands Politi fortæller til SN.dk, at de skal sikre videoovervågning på stationen, samt at de gerne vil i kontakt med vidner til overfaldet.

Henvendelser kan rettes til Nordsjællands Politi på 114.

Den ene overfaldsmand beskrives som 175 cm høj, kraftigt bygget, mørkt hår, anden etnisk herkomst end dansk, 18-20 år, talte dansk med lidt accent. Den anden overfaldsmand var lidt højere, 187 cm, også kraftigt bygget og sort hår og talte dansk.