Fans overfaldet ved klubhus: Nu er dommen faldet

Tre mænd er blevet dømt for at have overfaldet flere personer ved et Brøndby fanklubhus i oktober i fjor

En dommer ved Retten i Glostrup har netop afsagt dom over en 23-årig, 28-årig og 31-årig mand, der har været tiltalt for at have overfaldet flere personer ved et Brøndby klubhus den 16. oktober 2022 efter en kamp mellem Brøndby IF og FC. København.

Den 31-årige og den 23-årige blev straffet med tre måneders ubetinget fængsel, mens den 28-årig blev straffet med 20 dages betinget fængsel.

Anklagemyndigheden og politiet havde forud for retssagen vurderet, at der under overfaldet var tale om legmesangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter, men dommeren vurderede, at der alene var tale om simpel vold.

Det oplyser anklagemyndigheden.

SE OGSÅ: BILJAGT SLUTTER VED BRØNDBY STADION: TRE PERSONER ANHOLDT

Selv om voldsepisoden fandt sted kort efter en kamp mellem Brøndby og FCK og ved et fanklubhus, så er der angiveligt ikke tale om et opgør mellem fodboldbøller.

”Der er tale om vold opstået spontant. Hverken efterforskningen eller de oplysninger, der kom frem i retten, indikerer, at det havde noget med selve fodboldkampen at gøre”, oplyser anklager Mads Strandberg Pedersen.

En af de nu dømte har anket dommen, mens de to andre har udbedt sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Anklagemyndigheden konkretiserer ikke, hvor mange ofre der er i sagen., hvor hårdt de kom til skade, eller hvad deres tilhørsforhold var.