18. nov. 2023 - 14:20

Familien bekræfter nye oplysninger om FarhadDen 17-årige dreng Farhad Tober har været efterlyst i halvandet år, før myndighederne fandt ud af, hvor han var. Nu er der nye oplysninger i sagen

Først lød det fra familien til Farhad, at de efter genforeningen ville søge asyl i Tyskland, og at Farhad ikke ønskede at komme tilbage til Danmark.

Annonce

Men det er tilsyneladende ændret nu.

Farhad er nemlig sammen med resten af familien vendt tilbage til deres hus på Grejsdalen i Vejle.

Det bekræfter Farhads onkel Hefkr Ibrahim over for B.T..

Familien har først og fremmest ifølge onklen valgt at vende tilbage til Danmark, da specialpatruljen ved Sydøstjyllands Politi er blevet nedlagt.

Annonce

“Men så begyndte politiet også at skabe rygter om, at det var på grund af tvangsfjernelse, at Farhad var forsvundet. Så for at modbevise, at det på ingen måde er rigtigt, så er de taget hjem igen,” slår onklen fast over for B.T..

SE OGSÅ: NABO SLÅR ALARM: MAND FUNDET BLØDENDE I LEJLIGHED

Rygtet om tvangsfjernelse har Sydøstjyllands Politi ikke haft mulighed for at validere.

‘Sydøstjyllands Politi har ved svaret på ingen måde vurderet på, om oplysningerne fra eftersøgningssagen måtte være korrekte eller ikke,’ lød det i et svar fra politikredsen til B.T.

Annonce

Ifølge Hefkr Ibrahim er det ikke er på baggrund af en afvist asylansøgning, at familien er vendt tilbage til Danmark.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER