07. mar. 2023 - 20:53

Færdselsuheld i område med glatte veje og sne: ‘Kør efter forholdene!’Der skete tirsdag aften et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i nordgående retning ved Bouet. To biler var involveret.

“Uheldet medførte, at der var noget oprydning på motorvejen, men den er fri bane nu. De to biler kom galt afsted på grund af glat føre. Der er sket materiel skade – men ingen personskade,” siger vagthavende ved Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, til presse-fotos.dk

LÆS OGSÅ: Pas på derude: Det er tåget og spejlglat!

Vagtchefen beretter om flere uheld i politikredsen på grund af de glatte veje og sne. Nordjylland er det område i landet, der har fået mest sne i denne omgang.

“Vi har flere patruljer, der beretter om ‘sort is’. Så jeg kan kun gentage min opfordring til bilisterne om at køre efter forholdene,” siger Jesper Sørensen.

Også i Østjylland og det nordlige Sjælland er der rapporter om ‘sort is’, som er en betegnelser for sne eller is, som har været ved at smelte, men som så fryser igen. Det skaber farlige situationer, fordi det er sværere at få øje på end almindelig is. Derfor er det ikke altid, bilister er opmærksomme på den sorte is.