17. nov. 2022 - 17:42

‘En tragisk ulykke har ramt vores familie’ – nær pårørende med støtteopråb efter 11-årig mistede livet i dødsbrandEn nær pårørende til familien fra Aarsballe, der mistede deres 11-årige søn i en dødsbrand natten til onsdag, kommer nu med et støtteopråb på Facebook

’En tragisk ulykke har ramt vores familie’

Sådan starter et råb om hjælp på Facebook fra en nær pårørende til den familie på fem, der natten til onsdag var involveret i en dødsbrand i Aarsballe på Bornholm, hvor familiens 11-årige dreng afgik ved døden, og hvor faren stadig ligger i kunstig koma.

Anders Harboe Pihl er den nære pårørende, der nu på Facebook har lavet et støtteopslag til familien fra Aarsballe.

’Vi har behov for at støtte med det, vi kan,’ fortsætter han.

’Pengene vil blive brugt til tøj, sko, jakker, legetøj m.m Alt det som familien mangler lige her og nu, men som jeg tænker er ganske uoverkommeligt for familien selv at skulle købe ind på nuværende tidspunkt, hvor de er indlagt på hospitalet og er i dyb sorg over den søn og bror som de har mistet.’

Hvis man vil støtte den sørgende familie, kan det gøres på MobilePay 52393720. Overskydende beløb fra indkøb vil blive givet til familien.

SE OGSÅ: POLITIET BEKRÆFTER: UNDERSØGER SKUDEPISODE

Natten til onsdag udbrød en voldsom brand familiens hus på Aarsballevej lidt udenfor Aarsballe på Bornholm. Flere tilskadekomne fra familien blev kørt til Bornholms Hospital og derefter fløjet til Rigshospitalet.

En 11-årig dreng omkom i forbindelse med branden. En af hans yngre brødre blev sammen med faren lagt i kunstig koma. Drengen er nu ude af komaen.

Familien består af to forældre på 35 år og tre drenge på henholdsvis 11, 8 og 4 år.