01. jun. 2023 - 11:06

En person anholdt for dynamitsprængning på AmagerTre mænd er tidligere blevet fængslet, to sidder fortsat bag tremmer, og nu er 33-årig anholdt

Københavns Politi har foretaget endnu en anholdelse i en sag om en sprængning i en butik på Maglebytorv i Dragør tilbage i marts.

Annonce

Tidligere er tre personer blevet fængslet i sagen. To af dem sidder fortsat bag tremmer.

Den senest anholdte er en 33-årig mand, og han bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret med krav om varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden vil af hensyn til sagens efterforskning kræve, at retsmødet holdes uden adgang for offentligheden – såkaldt lukkede døre.

I en grå personbil ankom en gruppe gerningsmænd natten til 6. marts omkring klokken 00.25 til mobilreperatørforretningen Drop ‘N’ Fix i Dragør. På bagsiden af butikken blev fem-seks kilo dynamit anbragt og detoneret.

Annonce

Ingen personer kom til skade, men ifølge sigtelserne mod de tre, som allerede har været fremstillet i retten, havde sprængstoffet en “særdeles farlig karakter”, og der skete “betydelig materiel skade” på bygningen og i butikken.

/ritzau/ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER