En af Louisa og Marens drabsmænd fundet død i sin celle

En terrordømt marokkansk mand på 36 år er netop fundet død i sin celle i et marokkansk fængsel. Han er dømt for drab på to skandinaviske unge kvinder

I 2018 blev den 24-årige dansker Louisa Vestager Jespersen og norske 28-årige Maren Ueland brutalt dræbt i de marokkanske Atlasbjerge af fire dømte mænd.

En af dem – en 36-årig – er nu fundet død i sin celle, skriver Morocco World News.

Direktoratet i det fængsel i byen Oujda, hvor den terrordømte morder sad fængslet, har meddelt, at han tirsdag morgen tog sit eget liv.

Han var idømt livstid og var en del af en terrorcelle ved navn Chamharouch.

Det var fire mænd derfra, som på bestialsk vis dræbte de to unge, skandinaviske turister i Imlil tæt på Mount Toubkal i december 2018, da de overnattede i et telt, mens de var på vandretur i området.

De to unge kvinder fik skåret hovedet af med en kniv, mens terroristerne filmede det. Videooptagelserne blev senere delt i bredt omfang online.

SE OGSÅ: 40-ÅRIG MAND VOLDTOG SIN 12-ÅRIGE STEDDATTER ADSKILLIGE GANGE

I alt 24 mænd har været tiltalt i sagen. 20 af dem blev i juli 2019 idømt fængselsstraffe på mellem fem og 30 års fængsel.

Nyhedsbureauet AFP har tidligere beskrevet, at 21 af de 24 tiltalte har erkendt, at de har været en del af Islamisk Stat. Terrororganisationen har dog aldrig selv meldt ud, at de skulle stå bag de to drab.