29. sep. 2022 - 18:14

Eksplosion ryster privatbolig: ‘Det er ret omfattende’En ’omfattende’ eksplosion er torsdag eftermiddag sket i en privatbolig i Tappernøje – nu arbejder politi-, brand- og redningsmandskab på stedet

Tidligt torsdag aften klokken 17.00 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en indledende anmeldelse af en mulig eksplosion i et køkken på Hovedvejen i Tappernøje på Sydsjælland.

Kort efter anmeldelsen var beredskabet på stedet.

”Da vi kommer frem, kan vi konstatere, at der har været en form for eksplosion i noget teknisk. Muligvis i en vandvarmer. Det skulle være ret omfattende, men jeg kan endnu ikke sige den præcise størrelse af eksplosionen,” fortæller vagtchefen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Presse-fotos.dk.

Der er sket skader på tag og bygning som følge af eksplosionen, men vagtchefen oplyser, at der ikke er sket personskade.

SE OGSÅ: POLITIET EFTERLYSER 23-ÅRIG: HAR DU OPLYSNINGER, DER KAN FØRE TIL HANS ANHOLDELSE?

Hvor længe beredskabet bliver og arbejder på adressen, kan vagtchefen ikke fortælle.

Presse-fotos.dks fotograf er også til stede ved adressen.

”Jeg kan se, at der er sket skader på taget – og så kan jeg se, at der ligger en kasket på taget af en anden nærtstående bygning – den, har jeg fået oplyst, lå i køkkenet før eksplosionen,” siger fotografen. (Se kasketten på taget på det nedestående billede)