Eksplosion foran skole

En firmabil har været udsat for en eksplosion foran en skole, vidner i området beskriver, at huse rystede. En person er blevet bragt på hospitalet

Tirsdag morgen kort før klokken 07.00 har Sydøstjyllands Politi modtaget en anmeldelse om en eksplosion på en parkeringsplads ved et uddannelsescenter på Strandvejen i Fredericia.

Derfor ilede både politi og brandvæsen hurtigt frem til stedet, hvor det kunne konstateres, at en varebil var sprunget i luften.

Det fortæller Presse-fotos.dks udsendte til stedet.

“Betjentene har afspærret et område omkring køretøjet og har fjernet nogle gasflasker fra køretøjet. Eksplosionen er muligvis sket efter gaslæk fra en af gasflaskerne,” siger vores udsendte.

Vidner i området har beskrevet, at huse i nærheden rystede, da bilen eksploderede.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bilen står nu inde bag en afspærring

Billeder fra stedet viser, at varebilen har fået store skader som følge af trykket fra eksplosionen, hvor dørene også er sprunget op.

Omkring klokken 08.40 har Sydøstjyllands Politi forladt området igen. Der er ikke umiddelbart meldinger om, at nogen personer skal være kommet til skade.

Presse-fotos.dk har forsøgt at få en kommentar fra Sydøstjyllands Politi for at blive klogere på de nærmere omstændigheder herunder at få bekræftet eksplosionsårsagen og eventuel personskade, men politikredsen har endnu ikke besvaret redaktionens henvendelser.

Til Fredericia Dagblad har direktøren fra det tagfirma, der ejer varebilen, senere oplyst, at en mand er blevet bragt på hospitalet som følge af eksplosionen.

“Politiet sagde, at han havde det rimelig godt. Vi har forsøgt at få fat i ham, men det er endnu ikke lykkedes,” siger Jens Møller Jensen, direktør i Nr. Lyndelse Tagdækning A/S, til mediet.

I en anden alvorlig sag er den 25-årige Mads Hofmann Jensen netop blevet kendt skyldig i flere voldtægter begået mod en 14-årig pige samt to andre unge kvinder. Derudover er manden også kendt skyldig i vold og trusler ved blandt andet at have tvunget en af pigerne frem under trusler af at skære hendes hund over med en motorsav.