Eksklusivt interview: Nu taler offerets familie om voldsdrabet i Kalundborg

Søndag den 18. juni 2023 afspærrede politiet et større område ved Loch Ness i Kalundborg. Senere viste det sig, at en 56-årig mand var blevet fundet i det grønne område. Manden var blevet udsat for et brutalt overfald, som senere kostede ham livet. Blot nogle timer senere blev en 33-årig mand anholdt i sagen. Presse-fotos.dk har talt med 18-årige Tobias Larsen, som er nevø til den dræbte mand i Loch Ness.

“Vi er overbevist om, at politiet har fat i gerningsmanden”, siger en tydelig berørt Tobias Larsen, da presse-fotos.dk taler med ham, mens han står ved gerningsstedet i det grønne område.

Det var en veninde til Tobias, som informerede ham om fundet af hans hårdt sårede onkel, og et kæmpe chok gik gennem hele familien, da de hørte om onklens pludselige død.

LÆS OGSÅ: POLITIET UNDERSØGER ‘MISTÆNKELIGT FORHOLD’ I GRØNT OMRÅDE

“Det kom ud af det blå, og vi kunne slet ikke tro, at noget så tragisk kunne ske for os”, siger den 18-årige.

Onkel gik ture i skoven for at få ro i hovedet

Det er ikke overraskende, at den dræbte befandt sig i det grønne område, da han blev overfaldet. Her gik han tit ture og opholdt sig, fordi han havde brug for at komme væk fra en tilværelse, der var præget af stor sorg.

LÆS OGSÅ: 33-ÅRIG FÆNGSLET FOR DRAB PÅ 56-ÅRIG MAND

“Han har virkelig været ked af det på det sidste, fordi han mistede sin søster for kort tid siden. Derfor gik han ture i skoven for at komme væk fra hverdagen, og han var stærkt påvirket af tabet af min moster”, fortæller Tobias Larsen til presse-fotos.dk.

“Vi er overbevist om, at politiet har fat i den rigtige”

Manden, der er blevet anholdt i sagen, har en relation til Tobias’ onkel. Det meldte politiet ud kort efter anholdelsen.

De to kendte hinanden godt, men den anholdte var meget forstyrret og var på en form for beroligende medicin, fortæller den dræbtes nevø.

“Han har altid været lidt mærkelig, men det sidste stykke tid har han været endnu mere utilregnelig. Jeg tror, han var startet på noget ny medicin, og det hjalp ikke på ham”, siger teenageren.

“Jeg er overbevist om, at det er ham, der har gjort det. Fordi de var gode venner og var meget sammen. Han kunne godt være skræmmende nogle gange, så vi kan ikke forestille os, at det skulle være nogen anden”, siger Tobias Larsen.

LÆS OGSÅ: MAND DØD EFTER OVERFALD: POLITIET SØGER VIDNER

Lægger blomster og lys på gerningsstedet

Både søndag og mandag aften har Tobias været ude på gerningsstedet i Loch Ness, hvor der både er blevet tændt lys og lagt en blomst.

“Vi har ikke fået muligheden for at sige ordentligt farvel. Så vi bruger dette sted til at stå sammen og mindes min onkel. Derfor er jeg kommet herud med min mor, så hun kan få mulighed for at sige farvel til sin bror”, fortæller nevøen til den dræbte.

Men et spørgsmål hænger stadig tungt i luften: Hvorfor skulle Tobias’ onkel dø?

Dette spørgsmål er fuldstændig umuligt at svare på for familien, som ikke kan komme i tanke om noget, der skulle gøre, at den dræbte skulle udsættes for den brutale handling.

Den 33-årige mand er blevet varetægtsfængslet frem til den 11. juli, da han er sigtet for at have udøvet stum vold mod den 56-årige mand.

Se video og billeder fra efterforskningen den 18. juni: