Eftersøgning af toårig dreng er nu indstillet

Den toårige dreng Emilie Foto: Foto: Gendarmerie Nationale

Fransk politi har indstillet eftersøgningen af den toårige dreng Émile, der har været væk i snart fem døgn

Natten til torsdag har politiet i Frankrig besluttet at stoppe eftersøgningen af toårige Émile, der forsvandt fra sine bedsteforældres have sent lørdag eftermiddag.

Han blev sidst set af nogle naboer gå ned ad en gade tæt ved hans bedsteforældres hus i den lille by Haut-Vernet i det sydfranske.

“Den retslige undersøgelse af årsagerne til drengens forsvinden vil fortsætte, især ved at analysere den betydelige mængde information og elementer, der er indsamlet i løbet af sidste fire dage,” udtalte Rémy Avon, der er anklageren i sagen, i en erklæring onsdag ifølge Sky News.

SE OGSÅ: MAND FUNDET DØD I VANDET

Rémy Avon fortæller desuden, at de sidste fire døgns søgen efter den toårige dreng både til lands og i luften ikke har givet nogle nævneværdige spor.

Eftersøgningsfasen vil nu bevæge sig over i undersøgelser af de oplysninger, der er samlet indtil videre.

Anklageren har dog advaret om, at som timerne er gået, bliver chancerne for at finde lille Émile i live mindre og mindre.

“Vi kan sige, at prognosen er meget, meget livstruende nu. Når man tager hans unge alder i betragtning, og at der nu er gået over 48 timer, hvor man må formode, at han har været uden mad og drikke, og varmen også er en faktor, er det en medicinsk udfordring,” sagde Rémy Avron ifølge BFM TV.

Man ved endnu ikke, hvad der er sket med den lille dreng. Om han er kommet til skade, er blevet kidnappet, eller til at starte med har villet gå sig en tur for sig selv, er endnu uvist.