30. jul. 2022 - 17:56

Eftersættelse endte i frontalt sammenstød, brand og alvorlig personskadeEn eftersættelse af en motorcyklist i Horsens har resulteret i et alvorligt frontalt sammenstød, hvor der er udbrudt brand i motorcyklen

Klokken 15.30 startede en patruljebil fra Sydøstjyllands Politi en eftersættelse af en mandlig motorcyklist i Horsens.

”Han prøver at slippe væk, og vi følger efter ham i 5-10 minutter, indtil han rammer en modkørende personbil. Det resulterer i, at han flyver at motorcyklen, og at den så bryder i brand,” fortæller vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

Manden på motorcyklen viser sig at være en 41-årig mand, der nu er kørt med udrykning til hospitalet med alvorlige skader.

Sammenstødet mellem personbilen og den flygtende motorcykel skete på Emol Møllers Gade i Horsens.

I personbilen sad en mand, der ikke er kommet slemt til skade.

”Vores patruljebil har ikke haft presset motorcyklisten, men de nærmere omstændigheder vil Den Uafhængige Politianklagemyndighed nu afklare,” fortæller vagtchefen.

Han ved ikke, hvorfor den 41-årig mand til en start vælger at flygte fra politiet.

Ved ulykken deltog både ambulance, lægebil, flere brandbiler og politibiler.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’

Presse-fotos.dks fotograf var til stede kort efter beredskabet.

”Jeg kan se, at der ligger ødelagte bildele på fortovet, og så er ambulancen lige ræset her fra med blink i følgeskab med en lægebil,” fortæller fotografen.