OPDATERING: Efterlysning: To skolebørn forsvundet fra SFO

Opdatering klokken 17.22: De to drenge er blevet fundet i god behold. Efterlysningen var sendt ud til DSB og Movia og de var steget på en bus og buschaufføren er vendt om for at køre dem tilbage. Det skriver B.T.

Københavns Politi er lige nu på udkig efter to drenge, som er gået uanmeldt fra KKFO i Sydhavnen.

Den ene går i 2. klasse og den anden af drengene går i 1.klasse.

“Vi har fået anmeldesen klokken 14.32 om, at de to drenge, som formentlig kender hinanden, er gået fra SFO’en sammen. Vi leder derfor efter dem med hjælp fra deres forældre.”, siger vagtchef Dyre Sønnicksen fra Københavns Politi.

Politiet har sat gang i en efterforskning, hvor de vil forsøge at kortlægge drengenes adfærdsmønster sammen med forældrene, fortæller Vagtchefen.

“Det er et af de midler, vi bruger, hvor vi besøger nogle af de steder, som drengene kunne være taget til. Det kan være en slikbutik, som de er særligt glade for eller hjemme hos bedsteforældrene”, fortæller Dyre Sønnicksen

Ingen telefoner

Da ingen af drengene har telefoner på sig, er politiet nødt til at prøve andre metoder, som kan bringe dem tættere på, hvor drengene kan befinde sig.

” Det ville være nemmere, hvis de havde en mobiltelefon på sig, for så kunne vi spore den, men vi har fået billeder af drengene fra forældrene. Vi har ikke fået lov til at dele dem eksternt endnu. Derfor har vi sendt dem ud internt i politiet, og så snart vi får lov til at dele dem eksternt, så vil vi gøre det med det samme” oplyser Vagtchefen.

opdateres…