Efter terrorangreb i Bruxelles: Øger sikkerheden til Danmarks landskamp

(Arkivfoto)

Efter mandagens terrorangreb i Bruxelles, hvor to svenske statsborgere blev dræbt kort før Sveriges landskamp mod Belgien, er sikkerheden blevet intensiveret ved den kommende landskamp mellem Danmark og San Marino.

Danmark skal spille i San Marino tirsdag aften, hvor 1900 danske fans er rejst til stedet for at støtte holdet. Ifølge kommunikationschefen for San Marinos fodboldforbund, Luca Pelliccioni, er der allerede strenge sikkerhedsforanstaltninger på plads ved arrangementet i San Marino, som han forklarer i et interview med bold.dk: “Efter de tragiske begivenheder i Bruxelles har vores politi, Corpo della Gendarmeria di San Marino, naturligvis skærpet opmærksomheden.”

Hos San Marinos politi, Corpo della Gendarmeria di San Marino, bekræfter man, at sikkerheden er blevet intensiveret som følge af terrorangrebet: “Vi har naturligvis skærpet sikkerheden. Jeg kan bekræfte, at vi har truffet foranstaltninger som følge af begivenhederne i Bruxelles,” fortæller talspersonen.

Selvom danske fans opfordres til at udvise forsigtighed og tage hensyn til de øgede sikkerhedsforanstaltninger, har talspersonen fra San Marinos politi ingen yderligere information om, hvordan de danske tilskuere bør forholde sig under kampen. Der arbejdes tæt sammen med det italienske politi og andre politienheder i Italien for at sikre den bedst mulige sikkerhed ved arrangementet.