Dyr Mercedes sprængt i luften

Mandag er en dyr Mercedes sprængt i luften i Albertslund. Ammunitionsrydningstjenesten og politiet er netop blevet færdige på stedet

Mandag klokken 04.27 lød en stor eksplosion på Robinielunden i Albertslund, hvor en sort Mercedes blev sprængt i luften.

“Det er en eksplosion i eller omkring et køretøj på stedet. Vi kan endnu ikke sige præcist, hvad der er sket,” fortæller vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Lasse Michelsen.

“Ammunitionsrydningstjenesten har haft bomberydere på stedet for at sikre. Vi kan endnu ikke sige, om det er en eksplosion, der forårsaget med vilje, eller om det er en ulykke.”

Vagtchefen oplyser, at bomberydderene har fundet indikationer på, at eksplosionen er forårsaget af fyrværkeri. Det er dog endnu ikke bekræftet.

Bilen er sammen med øvrig materiale blevet kørt væk fra stedet, hvor der nu blandt andet skal foretages tekniske undersøgelser af køretøjet.

“Vi har kontakt til ejeren af bilen, der ikke umiddelbart mener, at han har haft noget i bilen, der kan have skabt eksplosionen,” siger Lasse Michelsen.

SE OGSÅ: LISE NØRGAARD ER DØD

Ingen personer er kommet til skade som følge af eksplosionen.

Københavns Vestegns Politi efterforsker stadig sagen bredt, da man vil holde alle muligheder åbne, fordi man ikke kender den præcise årsag.