28. dec. 2022 - 11:31

Drev amfetaminfabrik: 25-årig var i besiddelse af flere maskinpistoler og pistolerArkivfoto

En 25-årig mand er tirsdag blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen af et internationalt narkonetværk for at drive en amfetaminfabrik i Aarhus. Flere våben blev også fundet på adressen

Tirsdag den 27. december slog efterforskere fra National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) til på en adresse i Aarhus, hvor en 25-årig mand blev anholdt for at drive en amfetaminfabrik i ledtog med et internationalt narkonetværk.

Ved ransagningen af adressen tirsdag eftermiddag fandt betjente udover både amfetamin, adskillige kilo fyldstof og andre remedier til opblanding af amfetamin også to maskinpistoler, to pistoler og en større mængde ammunition, oplyser NSK i en pressemeddelelse.

Den anholdte 25-årige vil i dag – onsdag – klokken 12 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Frederiksberg med begæring om varetægtsfængsling.

SE OGSÅ: TO MÆND STUKKET NED I KØBENHAVN

‘Så sent som 23. december 2022 foretog NSK i samme sagskompleks anholdelse af to personer på adresser vest for Aarhus. Her blev der fundet store mængder amfetamin og kokain ved de efterfølgende ransagninger. Begge anholdte blev den 23. december 2022 på den baggrund varetægtsfængslet,’ afslutter NSK pressemeddelelsen.ANDRE LÆSER OGSÅ