11. feb. 2022 - 15:54

Drenge fanget 45 minutter i elevator: Får regning for omkostningerDSB anmeldte torsdag klokken 13:32, at tre drenge var blevet spærret inde i en elevator på Køge Nord-togstation.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

DSB havde sendt en tekniker afsted for at få elevatoren til at fungere igen, men de ønskede assistance fra politiet, eftersom det var drengenes egen adfærd, som havde forårsaget driftsstoppet af elevatoren.

Overvågningen på togstationen afslørede nemlig, at drengene havde skubbet til dørene på en sådan måde, at elevatoren var gået i driftsstop og dermed spærret de tre drenge inde.

Efter 45 minutters fangeskab i elevatoren, kunne de tre drenge komme ud igen. Der var tale om to drenge på 16 fra henholdsvis Herfølge og Store-Heddinge, samt en 17-årig fra Rødvig Stevns.

De tre drenge blev ikke sigtet for noget af politiet i forbindelse med deres adfærd, men kan forvente en regning fra DSB for omkostningerne i forbindelse med tilkald af tekniker, som fik løst driftsstopproblemet med elevatoren og fik befriet de tre unge.