29. nov. 2022 - 11:17

Drenge dømt efter voldsomt røveri på Christiania: Kørte knallert op i skridtet på 16-årigKort efter røveriet på Christiania den 2. juli 2022

To teenagere og en 20-årig er netop blevet idømt fængsel for at groft røveri af en 16-årig dreng på Christiania

En 16-årig, en 17-årig og en 20-årig er mandag i Københavns Byret blevet idømt henholdsvis 10 måneder, et år og fire måneder og et års fængsel for et røveri begået mod en 16-årig dreng på Christiania.

Episoden foregik den 2. juli 2022.

‘Ved røveriet blev den 16-årige mand overfaldet og frarøvet sin mobiltelefon og kontanter, mens gerningsmændene filmede overfaldet,’ oplyser Anklagemyndigheden.

Overfaldet skete ved indgangen til Christiania,

Her blev det 16-årige offer ifølge Københavns Politi først væltet i jorden, dernæst blev han både slået og sparket i hovedet og på resten af kroppen.

Offeret fik også kastet en fyldt dåse i hovedet, ligesom der også blev kørt en knallert op i hans skridt, lød det ifølge sigtelsen.

“Det er et særdeles brutalt overfald. Vores efterforskning viser, at den forurettede og de formodede gerningsmænd har en form for tidligere relation, men vi kan ikke gå i detaljer omkring dette på nuværende tidspunkt,” har politikommissær Martin Christensen tidligere forklaret til B.T..

SE OGSÅ: KAOS I KØBENHAVN! MAND TAGER TØJET AF OG SMIDER SIG FORAN KØRETØJER

Offeret måtte efterfølgende syes og havde blandt andet fået en fraktur omkring venstre øje.ANDRE LÆSER OGSÅ