20. aug. 2023 - 11:46

Drama i supermarked: Varehuschef slået bevidstløsPolitiet er rykket ud til Ildtornvej i Frederiksværk. Foto: Presse-fotos.dk
Arkivfoto

En butikstyv blev søndag morgen taget på fersk gerning, da han ville stjæle fra Kvickly. Det udviklede sig til et voldeligt overfald og en person, der skulle køres på hospitalet

En butikstyv forsøgte i morges at stjæle for 200-300 kroner af fødevarer fra Kvickly i Holstebro, men da varehuschefen tog tyven på fersk gerning og konfronterede ham, udviklede det sig voldeligt.

Annonce

Under konfrontationen lagde tyven nemlig varerene fra sig og slog varehuschefen hårdt i hovedet for så at flygte fra butikken.

Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Andreas Bang Andersen til TV Midtvest.

“Overfaldet har været så voldsomt, at medarbejderen mistede bevidstheden et kort øjeblik,” fortæller vagtchefen til mediet.

Derfor måtte varehuschefen køres på hospitalet i en ambulance.

SE OGSÅ: PERSON FUNDET DØD I VILLAKVARTER: POLITIET MED NY UDMELDING

Annonce

Midt- og Vestjyllands Politi modtog anmeldelsen om forholdet klokken 08.28, men allerede klokken 09.05 lykkedes det at anholde en 32-årig mand fra Holstebro.

Efter at være ankommet til butikken i flere patruljer, kunne nogle af betjentene nemlig på overvågningen genkende butikstyven fra andre episoder.

Den 32-årige mand er nu sigtet for butikstyveri og vold. Årsagen til, at han ikke er sigtet for røveri, er, fordi han ikke tog varerne med sig fra butikken.

Manden bliver mandag morgen fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro. Her vil anklagemyndigheden forsøge at få ham varetægtsfængslet.

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER