06. dec. 2022 - 13:12

Drab på gravid kvinde: Nu har to anholdte været i retten igenDen 24-årige mand og den 33-årige kvinde, der er anholdt for drabet på en 37-årig gravid kvinde i Holbæk, har fået deres varetægtsfængsling forlænget

Ved Retten i Holbæk har en 24-årig afghansk mand og en 33-årig kvinde tirsdag eftermiddag begge fået forlænget deres varetægtsfængsling frem til den 3. januar 2023.

Retsmødet blev afholdt for lukkede døre. Der er stadig navneforbud i sagen.

Den 24-årige er sigtet for at have begået drabet, mens den 33-årige menes at have påvirket ham til at gøre det.

I sidste uge skred Midt- og Vestsjællands Politi til anholdelse af en 18-årig mand i sagen. Man fandt dog ikke grundlag for at kunne varetægtsfængsle ham. Han er stadig sigtet for at have spillet en rolle i drabet.

Blev stukket flere gange

Det var torsdag den 3. november klokken 23.10, at Midt- og Vestsjællands Politi fik anmeldelsen om et knivoverfald på Samsøvej i Holbæk.

Her havde den 37-årige gravide kvinde netop fået fri fra sit arbejde på Plejecenter Samsøvej, da hun satte sig ud i sin bil på parkeringspladsen, hvor hun blev overfaldet af en gerningsmand, der stak hende flere gange med en kniv og skar halsen over på hende.

En kollega forsøgte at hjælpe den 37-årige kvinde ved at tage fat i gerningsmanden, men kollegaen kunne ikke forhindre drabet.ANDRE LÆSER OGSÅ