Dommer har truffet afgørelse om mistænkt drabsmand fra Brøndby

Politiet foretager tekniske undersøgelser ved gerningsstedet d. 17. november

Den anholdte mand, der mistænkes for at stå bag skuddrabet i Brøndby den 17. november, er nu blevet varetægtsfængslet af en dommer

Københavns Vestegns Politi anholdt tidligere torsdag en yngre mand for at stå bag drabet den 17. november på en mand i slut 20’erne på Brøndby Nord Vej i Brøndby.

Den anholdte mand har torsdag eftermiddag været i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup, hvor en dommer har valgt at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at efterforskningen nu fortsætter. Derfor har politikredsen ikke yderligere kommentarer.

Dagens retsmøde blev holdt bag lukkede døre. Derfor er der ikke offentliggjort yderligere informationer omkring drabet.

(Artiklen fortsætter under tweetet)

Fik hjertemassage på gerningsstedet

Det var torsdag den 17. november klokken 14.30, at en ung mand i slut 20’erne blev ramt af op til seks skud på Brøndby Nord Vej i Brøndby.

Flere vidner i beboelsesejendommene tæt på gerningsstedet hørte skuddene.

“Jeg rejste mig med det samme for at se ud af vinduet. Der lå et menneske i sort på jorden nogle opgange væk på parkeringspladsen foran skraldecontaineren. Og samtidig kørte en mørkegrå bil ad helvede til hurtigt væk i retning mod Brøndby Nord Vej,” fortæller en 71-årig kvinde, der bor i en lejlighed lige ved gerningsstedet, til B.T..

Den 71-årige kvinde fortæller, at to mænd kom løbende, kort tid efter skuddene faldt, og gav hjertemassage til den yngre mand på jorden.

Kort efter kom ambulancereddere og læger og tog over, men mandens liv stod altså ikke til at redde.