Dømt til anbringelse: Voldtog sin kæreste på Vestegnen

En 25-årige mand fra Hvidovre er dømt til anbringelse på en lukket psykiatrisk afdeling for voldtægt og vold begået mod en daværende kæreste

Det var naboer, der alarmerede Københavns Vestegns Politi tilbage i marts 2022, efter de havde hørt skrig og råb om hjælp fra den 25-årige mands lejlighed i Hvidovre.

Her voldtog han sin kæreste og udsatte hende for en række andre overgreb.

”Der er grund til at rose naboerne i denne sag. Overgrebet blev stoppet og gerningsmanden blev anholdt, hvilket i høj grad skyldes naboernes hurtige reaktion”, siger sagens anklager, Maiken Ahrenkiel.

SE OGSÅ: POLITIET AFGIVER SKUD: 25-ÅRIGE ANGRIBER BETJENTE MED ØKSE

Sagen har netop været for en dommer ved Retten i Glostrup. Her blev den 25-årige mand dømt skyldig i at have voldtaget og udøvet vold mod den daværende kæreste. Han blev også dømt skyldig i ved tidligere lejligheder at have udsat samme kvinde for vold.

Den 25-årige mand blev af retten vurderet til at være psykisk syg og blev idømt anbringelse på en lukket psykiatrisk afdeling.

Dommen er gjort tidsubegrænset. Det betyder, at den 25-årige skal erklæres rast – og sagen forelægges en dommer – før han igen kan komme på fri fod.