09. maj. 2023 - 8:12

Død mand fundet i København: Elever følges i skole af politietElever på Tove Ditlevsens Skole bliver tirsdag fulgt i skole af politi på grund af afspærringer

Københavns Politi har afspærret et område på Vesterbro, fordi det i øjeblikket undersøger et mistænkeligt forhold, hvor en mand er fundet død ved Enghavevej og Ny Carlsbergvej.

Annonce

Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Dyre Sønnicksen til Ritzau kort efter klokken 06.00 tirsdag morgen.

Politiet præciserer på det sociale medie Twitter, at afspærringen gælder Enghavevej på strækningen mellem Enghave Plads og Bevtoftgade. Dyre Sønnicksen fortæller, at den formentlig vil gælde hele formiddagen.

– Undersøgelserne på stedet gør, at vi har afspærret et større område. Enghavevej fra Enghave Plads til Bevtoftgade er derfor spærret i begge retninger, så trafikanter opfordres til at finde andre veje, skriver politiet.

Vagtchefen oplyser desuden, at afspærringen også gælder Tove Ditlevsens Skole, som ligger omkring 200 meter nord for Enghave Plads.

Men kort før klokken 08.00 skriver Københavns Politi på Twitter, at man har fundet en løsning, så børnene kan komme i skole.

Annonce

– Vores afspærringer har gjort, at adgangen til Tove Ditlevsens Skole nu kun kan ske fra Haderslevgade. Der står patruljer klar til at tage imod eleverne og følge dem ind til skolen, lyder det.

Politiet oplyser også, at metroen ikke stopper på stationen ved Enghave Plads.

Vagtchefen havde omkring klokken 05.00 tirsdag morgen oplyst til Ritzau, at politiet var ude til et mistænkeligt forhold på stedet.

Politiet oplyste cirka 40 minutter senere, at det var fordi, at man havde fundet en død person derude. Anmeldelsen om den døde person var kommet klokken 02.54.

Annonce

Det er stadig småt med informationer, som politiet kan give.

Dyre Sønnicksen bekræfter dog kort efter klokken 06.00, at det er en død mand, man har fundet. Politiet oplyser stadig ikke mandens alder, eller om der er noget på stedet, der antyder, at manden har været udsat for noget kriminelt.

/ritzau/ANDRE LÆSER OGSÅ