14. sep. 2022 - 21:24

Død kvinde blev fundet i Rødovre: Nu kommer politiet med opdateringPolitiet er nu færdige med deres undersøgelser på en adresse i Rødovre, hvor der tidligere onsdag blev fundet en død kvinde

Onsdag klokken 13.05 fik Københavns Vestegns Politi en anmeldelse af, at en kvinde var blevet fundet død på Lucernevej i Rødovre. Derfor var en større politistyrke med blandt andet retsmedicinere og kriminalteknikere at finde på adressen, da der var omstændigheder, der indikerede, at noget kriminelt kunne være sket.

Nu oplyser Københavns Vestegns Politi, at man er færdig med undersøgelserne på adressen.

’Vi er nu færdige med vores undersøgelser på stedet, hvorefter videre efterforskning pågår. Vi kan på nuværende tidspinkt ikke be- eller afkræfte, hvorvidt der er tale om et strafbart forhold,’ oplyser vagtchefen fra Københavns Vestegns Politi.

Politiet vil opdaterer, når der kommer nyt frem i forbindelse med efterforskningen.

Den afdøde kvinde blev 67 år gammel.

SE OGSÅ: POLITIET MASSIVT TIL STEDE EFTER FUND AF DØD KVINDE

Tidligere onsdag talte Presse-fotos.dk med vagtchef Lasse Michelsen om hændelsen.

Hvad er det, der gør, at I finder det mistænkeligt?

”Det kan jeg ikke sige så meget om lige nu, men der er nogle omstændigheder omkring det, der gør, at vi efterforsker. Jeg vil helst ikke melde noget ud, før vi er helt sikre,” svarede Lasse Michelsen.

Har I anholdt nogen personer?

”Det kan jeg ikke sige noget om, vi vil gerne lige holde kortene tæt til kroppen, da vi næsten kun lige er kommet på plads derude.”

SE OGSÅ: ANGREB MAND MED ØKSE: NU ER HAN VARETÆGTSFÆNGSLET