Dobbeltdrab: Dansk-tyrkisk mand har stukket sin eks-kone og syv-årige datter ihjel

En dansk-tyrkisk mand fra Roskilde området har lørdag dræbt sin eks-kone og parrets syv-årige datter på et hotel i Tyrkiet.

Det skriver tyrkiske Hürriyet, og presse-fotos.dk har fået bekræftet historien af to af hinanden uafhængige kilder.

Den tyrkiske avis skriver, at den 53-årige mand – som har dansk statsborgerskab – stak både eks-konen og datteren ihjel ved en swimmingpool på et hotel i Avanos-regionen i Nevsehir, der ligger i det centrale Tyrkiet.

Kvinden var kommet til den tyrkiske by, Adana, for et stykke tid siden sammen med sin syv-årige datter. Derfra tog de til hotellet i Nevsehir.

Hun blev skilt fra sin eks-mand for tre år siden.

Han opsporede hende imidlertid i Tyrkiet, og han fandt hende svømmende i hotellets swimming-pool lørdag eftermiddag. Parret begyndte at skændes, og det endte med, at han tog en kniv frem, som han stak både eks-konen og datteren ihjel med.

Efterfølgende meldte han sig selv til tyrkisk politi, som arresterede ham for drabene.

Noget kunne tyde på, at drabene er æresrelaterede, og at de i øvrigt var planlagte.

Den ene af de kilder, som presse-fotos.dk har talt med, fortæller, at manden havde skrevet et langt opslag på sin Facebook-profil. Her forklarede han, at han ville begå drabene i Tyrkiet, selvom han muligvis vil få fængsel, på livstid for forbrydelsen, da han hellere vil sidde i fængsel i Tyrkiet end i Danmark.

Datteren skulle dræbes, fordi hun ellers sandsynligvis ville ende med at blive opdraget af eks-konens familie. Dette ønskede manden ikke.

Begge presse-fotos.dk’s kilder fortæller, at både manden, eks-konen og datteren boede i Roskilde.