02. jun. 2022 - 20:46

Distortion dag 2 | “Det skal være en byfest og ikke en ungdomsfest”På Vesterbrogade i København flokkes folk lige nu til på Distortion dag nummer to, hvor ”Vesterbro street party” er godt i gang.

Flere hundrede er mødt op til fest og farver.

‘Det skal være en byfest, ikke en ungdomsfest’

“Vi ønsker at sætte en dæmper på gadefesternes vokseværk, for folk skal ikke bruge brokvarterne som festivalpladser. Distortion skal være en byfest, ikke en ungdomsfest. Så vi håber, at vores nye Distortion X-områder vil aflaste de gratis gadefester, så der bliver bedre plads og luft til den store variation af fester, som finder sted – og så de største scener ikke tager al fokus”

“Vi har tidligere haft samme udfordring som Tivoli, hvor for mange gæster mener, de har købt adgang til et område, siger han og sammenligner Tivolis årskort og Distortions tidligere gadearmbånd, som “gav mulighed, men ikke garanti” for at komme ind til Distortions mange fester.

– Det sørger vi for ikke kan ske nu ved at have et begrænset antal billetter, som kun gælder til et billetbaseret område. På den åbne gade har vi ikke haft problemer med store folkemængder siden 2011 – derfor føler vi os trygge i forhold til de gratis gadefester – fortæller Festivalens direktør Thomas Fleurquin til Dr.dk.