Disse mænd jagtes efter alvorlige forbrydelser ved butikscenter

To mænd efterlyses nu offentligt under mistanke af at have begået flere alvorlige forbrydelser mod uskyldige ofre. Politiet hører meget gerne fra borgere, der ved, hvem de to er

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser onsdag formiddag to mistænkte i en sag om flere gaderøverier og tilfælde af vold, som blev begået den 24. juni klokken 22.00 omkring Solrød Centret.

Her blev en 15-årig dreng på Solrød Station truet med kniv til at aflevere sin kasket af to gerningsmænd, der kort forinden havde kørt rundt på knallert i området.

På nogenlunde samme tidspunkt blev en 28-årig mand, der kom gående, også truet til at udlevere, hvad han havde af værdier, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Hans 29-årige ven fik ved samme lejlighed sat en kniv for halsen og fik flere slag i ansigtet.

I alt deltog fire personer i røverierne og volden, men politiet har kun brugbare billeder af to af dem. En tredje er blevet identificeret, men han er endnu ikke anholdt.

Midt- og Vestsjællands Politi offentliggør onsdag billederne i håb om, at det kan føre til anholdelsen af to af gerningsmændene.

(Artiklen fortsætter under billedet med et signalament af gerningsmændene)

Sådan ser de mistænkte ud – Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Gerningsmand A beskrives som mand på 16-20 år, over 180 cm høj, spinkel af bygning, mellemøstlig af udseende med sorte skægstubbe og iført en lys cap og sort hættetrøje.

Gerningsmand B beskrives som mand på 20-25 år, cirka 180 cm høj, buttet af bygning og med mørkt hår. Håret var barberet kort i siderne og langt på toppen af hovedet. Han beskrives som dansk af udseende og var iført camouflagefarvet sportstøj. Han havde en mørk aftegning under venstre øje og over venstre øjenbryn.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

I en anden sag er der onsdag formiddag drama på en dansk strand, da man har fundet en etårig pige alene. Derfor er jagten på, hvad der kan være sket, nu sat ind.