14. nov. 2022 - 17:37

Direktør advarer elever: Pas på blotterenFoto: Roskilde Universitet

Roskilde Universitet advarer nu medarbejdere og elever, efter en blotter adskillige gange har været på spil på uddannelsesinstitutionen

I en intern mail, som Presse-fotos.dk er kommet i besiddelse af, advarer universitetsdirektør på Roskilde Universitet Peter Lauritzen nu medarbejdere og elever mod en blotter, der på det seneste ofte har befærdet sig på uddannelsens arealer.

’Kære alle. På parkeringspladsen, P3, har der været nogle episoder, hvor en person åbenlyst har blottet sig i sin bil tæt på ansatte, der har været på vej ud til deres bil, når de skulle hjem om eftermiddagen,’ starter direktøren sin mail og fortsætter:

’Vedkommende er blevet i sin bil og har hverken fysisk taget fat i nogen eller kontaktet dem verbalt.’

På grund af blotteren har Roskilde Universitet nu i alle hverdage mellem klokken 14.00-18.00 indsat en såkaldt tryghedsvagt på parkeringspladsen.

’Vi oplyser dette, fordi alle skal have mulighed for at passe på sig selv, indtil der er ro på situationen. For eksempel kan man sørge for, at man er flere sammen, når man færdes på parkeringsområdet,’ skriver Peter Lauritzen.

SE OGSÅ: 29-ÅRIG I KRITISK TILSTAND EFTER FALD PÅ 15 METER

Midt- og Vestsjællands Politi råder borgere, som har set noget tilsvarende, og som føler sig forurettet, til at kontakte politiet på 1-1-4.