‘Det er helt uvirkeligt’: Præst fundet død

Bjørn Krohn var præst i Fanefjord og Bogø Kirker fra år 2005 til 2014 - Foto: Nykøbing Falster sogn

En 48-årig sognepræst er afgået ved døden under et ophold i Spanien. Nu fortæller præstens stift, at man er i chok efter nyheden

Tirsdag morgen blev den 48-årige sognepræst i Nykøbing Falster sogn Bjørn Krohn fundet død i sin seng på det herberg, hvor han overnattede under en pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien.

Her havde han været afsted i 14 dage, da den tragiske begivenhed indtræf.

Umiddelbart er der ikke noget, der tyder på, at der er sket noget kriminelt.

“Det er helt uvirkeligt, at vi har mistet ham. Han var jo på pilgrimsvandring, som han havde glædet sig til, og Bjørns hustru fortalte, at han ringede hjem hver dag og berettede om store oplevelser undervejs på turen. Han havde det godt og var kun plaget af lidt vabler,” fortæller biskop i Lolland-Falsters Stift Marianne Gaarden og tilføjer, at Bjørn Krohn var en meget vellidt præst.

“Bjørn var meget arbejdsom og med stort engagement. Og han prøvede gerne at gå nye veje med sine gudstjenester i Lindeskovkirken. Og altid med godt humør. Han vil virkelig blive savnet,” siger Marianne Gaarden. 

 Marianne Gaarden fortæller, at hun er i chok over præstens død, men at hun først og fremmet tænker på Bjørn Krohns familie.

Det var præstens hustru, der ringede til biskoppen og fortalte om den tragiske hændelse.

I torsdags blev Bjørn Krohn mindet ved en andagt i Lindeskovkirken i Nykøbing.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med, hvornår begravelsen skal foregå.