11. jan. 2023 - 19:04

Desperat datter med nødråb efter indbrud: “Giv mig min mors urne tilbage!”Onsdag er en bilrude blevet smadret på Vodroffsvej 53A på Frederiksberg C. Her har tyvene stjålet flere ting fra bilen, hvor en sort kasse med en urne også er forsvundet. Nu søger Jensigne H Madsen personer, der kan hjælpe med at få urnen tilbage, da den indeholder asken af hendes afdøde mor.

“Urnen lå på bagsædet sammen med alle de andre ting, fordi det var planen, at den skulle til Grønland i morgen, hvor min mor skal blive stedt til hvile”, fortæller en bedrøvet datter til presse-fotos.dk.

Politiet er blevet kontaktet, og de er i gang med at undersøge overvågningsmaterialet fra butikkerne i nærheden. Jensigne H Madsen har også efterlyst sin mors aske på Facebook. Herefter har en kvinde skrevet, at hun har set den sorte kasse klokken 9.10 onsdag formiddag. Men nu er kassen væk.

“Kvinden har set kassen liggende på fortovet, men da vi ankom til bilen ved 14 tiden, var den væk”, fortæller Jensigne H Madsen.

De omkringliggende butikker har heller ikke fået indleveret noget, og der er intet tegn på, hvem der har taget urnen fra stedet.

“Jeg er ligeglad med, hvem det er, og hvorfor de har taget den. Jeg vil bare gerne have den tilbage, så min mor kan blive stedt til hvile på en ordentlig måde”, fortæller datteren, der heller ikke har nogen interesse i at melde nogen til politiet. Hun ønsker blot, at en venlig sjæl vil lægge urnen på hendes adresse, så hun kan komme til Grønland og dermed opfylde morens drøm om at komme hjem.

Hvis du har set urnen eller på nogen måde kan hjælpe med at få den hjem, så kan du aflevere den på en af følgende adresser:

Vodroffsvej 53 A 1900 Frederiksberg C Eller på Skyttegårdvej 38 2mf 2500 Valby.

Jensigne H Madsen kan kontaktes på telefonnummer 50654558ANDRE LÆSER OGSÅ