Derby: FCK-Brøndby i parken – se billederne her

ARTIKLEN OPDATERES LØBENDE MED BILLEDER SOM DAGEN SKRIDER FREM

Fodboldklubben FC København møder søndag Brøndby IF i et vaskeægte Derby-opgør på græsplænen i Parken.

Kampen startede klokken 16.00 og er 27. runde af årets Superliga-sæson.

Det er tredje kamp mellem de to hold i årets sæson, men første kamp mellem dem i årets slutspil. Første kamp endte 4-1 til FC. København og blev spillet i Parken den 7. august i fjor, anden kamp endte 1-1 og blev spillet 16. oktober på Brøndby Stadion.

Der er lagt op til et tæt opgør, men bookmakerne har på forhånd hjemmeholdet FC København som favoritter til at rende med sejren.

FCKs favoritværdighed er muligvis blevet større af, at der til dagens kamp ikke ankommer udebanefans – Brøndby-fans. Det skyldes tidligere tilskueruroligheder.

Politiet har før kampen været massivt til stede omkring Parken for at forhindre ballade.

Der har klokken 16.00 ikke været meldinger om voldsom ballade mellem de to fangrupperinger.

SE OGSÅ: PERSON STUKKET MED KNIV I BOLIGKVARTER: POLITI TALSTÆRKT TIL STEDE

Se galleri her:

Brøndby IFs spillerbus ankommer til Parken:

Spillerne fra begge hold kommer på banen:

Denne tifo poppede op lige før kampstart:

Begge hold går til pause uden at have scoret. 0-0 er resultatet efter de første 45 minutter. En meget lige kamp ind til nu:

Kampen slutter 0-1 til Brøndby IF på mål af Ohi Omoijuanfo i det 78. minut. Resultatet til Vestegnsklubben kom blandt andet i hus på et brændt straffespark fra FCK i det 88. minut.

Nederlaget til FC København har efterfølgende givet anledning til ballade foran Parken, hvor flere mennesker bliver tilbageholdt: