Den Gyldne Café åbner: En drøm går i opfyldelse

'Den Gyldne Café' åbner snart i Kolind på Djursland.
Mor og bonusdatter ser frem til den officielle åbning af caféen.

Den Gyldne Café åbner. Med caféen går Marie-Louise Tidemand Jørgensens drøm i opfyldelse om sit eget spisested.

38-årige Marie-Louise Tidemand Jørgensen har i en årrække haft en drøm om at eje sin egen café. Hun elsker nemlig at lave mad og servicere.

Nu er hendes drøm gået i opfyldelse. Marie-Louise Tidemand Jørgensen åbner Den Gyldne Café i Kolind på Djursland i et lokale, hvor der tidligere lå en grill.

Til daglig bor hun i Glesborg med sin mand. Glesborg er ligeledes en by tæt på Djursland.

Og når emnet falder på sin mand samt børn, tøver Marie-Louise Tidemand Jørgensen ikke med at nævne deres uvurderlige støtte.

De står til rådighed og hjælper med at dekorere stedet og finde retter, caféen kan servere til kommende gæster.

Med åbningen af caféen har Marie-Louise Tidemand Jørgensen et særligt ønske.

‘Jeg ønsker, at caféen bliver den bedste i byen. Jeg vil i hvert fald sørge for at udplukke de allerbedste råvarer og lave dem fra bunden. På den måde kan man vide sig sikker på, at man får god mad på caféen,’ siger hun til Presse-fotos.dk

(Artiklen fortsætter under billedet)

Caféen holder åbent mandag-torsdag klokken 10-20 og fredag-søndag klokken 10-21.

Den Gyldne Café laver hjemmelavede retter og er et lokalt samlingspunkt

Marie-Louise Tidemand Jørgensen ønsker på sigt, at caféen både vokser i størrelse og tiltrækker flere kunder. For nu er hun dog optimistisk med hensyn til caféens fremtid.

‘Jeg har kunnet mærke, at Kolid har taget godt imod caféen. Lokale har, allerede inden åbningen, været forbi, selvom vi stadigvæk er i gang med at istandsætte stedet,’ fortsætter den kommende ejer til mediet.

Menuen på Den Gyldne Café kommer blandt andet til at bestå af burgere, grillretter, pølser, smørrebrød, sandwich og mormor-retter. Det er nemlig hensigten, at der dagligt skal præsenteres en Dagens ret med gode gamle danske retter.

Derudover vil caféen også lave en form for klippekort til borgere i byen, der har svært ved at lave mad.

‘Vi arbejder på en hjemmeside, hvor man kan lave online bestillinger. Men her til start vil gæsterne kun være i stand til at bestille telefonisk og over mail. For eksempel tilbyder vi smørrebrød, tapas, pålægskagemand eller varme retter til arrangementer’ afslutter Marie-Louise Tidemand Jørgensen.

Næste sommer har Den Gyldne Café tilmed ambitioner om softicemaskine samt pindeis på menuen, men også specielle menuer til diverse påske- og julefrokoster.

Den Gyldne Café åbner fredag den 4. oktober klokken 11, og caféen ligger på adressen Bredgade 26, 8560 Kolind.

Legendarisk butik: Genopfinder sig selv med nyt koncept.

ONP.