DEL 1 | Historien om Marlenes ‘luderliv’:’Første gang jeg havde en pik i munden, var jeg tre år gammel’

Sådan ser 52-årige Marlene Rommerdal Simoni ud i dag

Presse-fotos.dk har lavet flere længere interviews med 52-årige Marlene Rommerdal Simoni. Hun har haft en turbulentfuld barndom med svigt, voldtægter og overgreb. Som teenager og voksen har hun været prostitueret i omkring 30 år. Redaktionen på Presse-fotos.dk vil gerne fortælle Marlenes både vanvittige og sørgelige historie. Det kommer vi til at gøre igennem en artikelserie, hvor vi udgiver i alt fem artikler, der beskriver dele af hendes liv. Hvis Marlene ringer en klokke hos vores læsere, er det formentlig, fordi du har set hende i TV, på Instagram eller på TikTok, hvor hun har delt brudstykker af sit liv.

”Første gang jeg havde en pik i munden, var jeg tre år gammel.”

De 500 mennesker fra HK København på plastikstolene foran Marlene fortrak ikke en mine. Men mens hun stod der på scenen, begyndte nogle brikker at falde på plads.

Hvad var det, hun lige havde sagt? Sådan tænkte Marlene i sig selv i et splitsekund. Men hun skulle holde masken. Foredraget om hendes ‘luderliv’ skulle fortsætte.

Sætningen satte efterfølgende et tankemylder i gang, og de 13 ord skulle vise sig at ændre Marlenes liv. For nok er den nu 52-årige mor til tre på dette tidspunkt i 2017 godt klar over, hvad hendes barndom har budt hende. Hun er godt klar over, at hun har haft en historie og et liv fuld af overgreb og forsømmelse. Men den sætning satte tandhjulene i hjernen i gang, tanker begyndte at bevæge sig. Hun blev sendt videre på en rejse, der nok har efterladt hende et godt sted, men som har sendt flashback på flashback tilbage i knolden på hende. Episoder, der nu har mejslet sig ind i hukommelsen hos hende. Episoder, som hendes hjerne og krop ellers havde smidt langt, langt væk for at beskytte og passe på hende.

”Den erkendelse på en åben scene gjorde, at jeg satte en proces i gang, der viste, at jeg var mentalt klar til at åbne den dør”

Marlene Rommerdal Simoni kalder sig selv for luder. Eller tidligere luder er nok den helt rigtige betegnelse. Hun tog første gang penge for sex, da hun var 14 år. Før det lød betalingen på slik. Marlene stoppede som prostitueret tre børn og tre forhold senere, da hun var 45 år. Det gik op for hende, at ‘luderlivet’ tog for hårdt på hendes krop, da hun med en pik i munden kastede op ud over en kunde. Det skete i maj 2014, og i dag er hun pædagogstuderende, TikTok-stjerne, kærester med Bo på attende år og mor til Daniel på 32 og de to teenagere Yonus og Kristoffer.

Sådan så Marlene ud, da hun var 11 år gammel

Børneværelset blev forvandlet til et mareridt

Marlenes fortælling starter, da hun er tre år gammel og bor med sin alkoholiske mor på Frederiksberg. Marlenes mor elskede værtshuset, og hun elskede at slæbe fremmede mænd med hjem efter sine drukture.

De fremmede mænd kunne ikke lade den lille Marlene være, når hendes mor var gået kold i sin brandert.

”Jeg kan huske lugten af sved og sæd. Den der sødlige, klamme lugt. Jeg blev hovedsageligt udsat for oralsex. Det skete inde på mit værelse. Jeg var kun et lille barn, men det var de her mænd jo ligeglade med. Jeg kan huske de her kæmper inde på mit værelse, jeg kan intet gøre, jeg er helt magtesløs,” fortæller Marlene.

Overgrebene og voldtægterne på Marlene fortsætter igennem hele hendes barndom. Hun har ikke tal på, hvor mange mænd der har brugt hende til egen fornøjelses skyld, og mange af voldtægterne er hun først kommet i tanke om efter foredraget hos HK.

”Da jeg er omkring syv år, kan jeg huske, at der er en mand, der laver en fuldbyrdet voldtægt på mig. Han vejer meget og ånder utrolig tungt. Det hele føles, som om det tager flere år, men det tager måske kun ti minutter,” fortæller Marlene.

Som 11-årig ryger Marlene i plejefamilie. Frederiksberg Kommune kender intet til overgrebene, men det er tydeligt, at Marlenes mor ikke kan tage vare på hende. Derfor finder kommunen en plejefamilie til hende, og den 11-årige pige bliver sendt til Falster.

DETTE VAR FØRSTE DEL AF HISTORIEN OM MARLENES ‘LUDERLIV’ – HVIS DU VIL LÆSE ANDEN DEL, FINDES HISTORIEN HER: DEL 2 | Historien om Marlenes ‘luderliv’: ‘Jeg lærte, at mænd vil betale astronomiske summer for at få lov til at være sammen med et barn’

‘Vind et års medlemsskab af swingerklub’