Datter gemte sig og ringede 1-1-2: Nu er tre hjemmerøvere anholdt

Illustrationsfoto

En datter fandt det helt store mod frem under et voldsomt hjemmerøveri, hvor det lykkedes hende at gemme sig og alarmere politiet. Det førte til anholdelsen af flere mistænkte gerningsmænd

Mandag aften fik en automekaniker og hans hustru et kæmpe chok, da maskerede mænd pludselig trængte ind i deres bolig på Skælskørvej ikke langt fra den sydsjællandske by Karrebæksminde og truede dem med en pistollignende genstand, et koben, en mukkert og en skruetrækker.

Der var tale om mere end tre mænd, der alle truede husets beboere til at udlevere værdigenstande og penge under et hjemmerøveri.

”Hvor er pengeskabet,” råbte gerningsmændene ifølge Sjællandske Nyheder, der har været i kontakt med politiet, mens de gennede manden rundt i huset.

Det lykkedes da også mændene at få udleveret nøglebundtet og et ukendt kontantbeløb under røveriet.

Men hvad hjemmerøverne ikke vidste var, at familiens datter var hjemme og havde gemt sig, mens hele den voldsomme oplevelse stod på.

Fra sit skjul ringede datteren til politiet og kort efter dukkede flere politibiler op på adressen.

Her kunne betjente ni minutter efter anmeldelsen skride til anholdelse af den første mistænkte hjemmerøver og dernæst to mere, oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om en 39-årig mand med nordafrikansk oprindelse, mens de to andre er en 36-årig og en 32-årig mand fra Mellemøsten.

De blev under et grundlovsforhør tirsdag ved Retten i Næstved varetægtsfængslet i fire uger, selv om de alle tre nægter sig skyldige.

Grundlovsforhøret blev afholdt bag lukkede døre, da flere gerningsmænd stadig er på fri fod.

Presse-fotos.dk var på adressen i tirsdag, hvor det var tydeligt, at der var foregået en voldsom episode. Her befandt politiets teknikere sig blandt andet og foretog undersøgelser af gerningsstedet.

Efterforskningen af hjemmerøveriet vil nu fortsætte, og i den forbindelse søger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi eventuelle vidner, der kan have befundet sig omkring Skælskørvej nær rundkørslen mod henholdsvis Næstved og Karrebæksminde inden midnat til tirsdag.

Vidner kan kontakte politikredsen på telefon 1-1-4.