23. sep. 2022 - 21:04

Dansker bag hackerangreb på Detur: “De skal lide”Onsdag aften fik flere hundrede turister beskeden om, at de ikke kan komme ind til deres ejendele, fordi hotellerne har låst deres værelser. Beslutningen kom, da rejseudbyderen Detur blev solgt til et andet selskab – uden at betale hotellerne. Nu har en gruppe hackere lukket ned for Deturs hjemmeside og samtidig også hacket selskabet, der har købt Detur.

Presse-fotos.dk er kommet frem til en af de hackere, der står bag angrebet på rejseudbyderen. Personen fortæller, at gruppen gør det for at vise det store firma, at de ikke kan behandle folk på denne måde

“Vi har lukket ned for deres site, fordi de pisser folk op og ned ad ryggen. Der er så mange unge mennesker, der har sparet op til denne ferie, og det er de færreste, der har taget flere hunderede euro med til at kunne betale for hotellet igen”, siger hackeren.

LÆS OGSÅ: DANSKERE SIDDER FAST I TYRKIET: KAN IKKE KOMME IND TIL HOTELVÆRELSERNE

Ingen planer om at åbne hjemmesiderne foreløbigt

Både Detur og Nordco Tours, som har købt selskabet, har været nede siden fredag eftermiddag. Og der er endnu ingen planer for, hvornår hackerne give dem lov til at komme ind på siden, fortæller hackergruppen.

“Vi holder dem ude til de imødekommer alle deres kunder. Hvis de kommer ud med noget indenfor 24 timer, så kan de komme på igen, men indtil da, bliver de ude”, fortæller danskeren fra hackergruppen.

Denne besked mødte flere af gæsterne, da de vendte tilbage til hotelværelset.

Nu hvor i har hacket begge hjemmesider, rammer det så ikke de mennesker, i kæmper for, endnu hårdere, fordi de ikke kan få nogen opdatering fra begge firmaer?

” Nu har de haft to dage til at kunne melde noget ud, men de har klappet helt i. Hvis de ville sige noget til folk, så havde gjort det på en ordentlig måde. Nu har de ladt folk i stikken, så må de også lide for det”, lyder svaret.

LIGE NU LÆSER ANDRE: UNG KVINDE VARETÆGTSFÆNGSLET: FORSØGTE AT TAGE PISTOL FRA POLITIMAND

Kæmper for den lille mands ret til at blive behandlet ordenligt

Lige nu står en computer og kører, som har været skyld i at holde de to hjemmesider ude af drift. Og den kan køre i lang tid, oplyser hackergruppen. For jo længere tid computeren holder siderne nede, jo flere penge mister de store firmaer.

“Hvis de ikke behandler folk ordenligt og bare lukker når de har lyst, så skal de ikke tro at de kan slippe afsted med det uden konsekvenser. Hvis gæsterne skal finde sig i denne uretfærdige behandling, så skal de store også mærke konsekvenserne af at tage røven på folk”, fortæller hackeren.

Det skabte stor kaos i lobbyen på flere hoteller, da gæsterne blev lukket ude

Presse-fotos.dk har været i kontakt med gruppen, hvor de også har sendt dokumentation på, at det er dem, der står bag angrebet.

Men de vil hverken ud med navn eller antal på medlemmer af gruppen, da det i deres øjne ikke handler om at skabe reklame for dem selv, men om Detur og Nordco Tours’ uretfærdige behandling af deres kunder.

Detur.dk kommer dog periodisk oppe at køre igen, men det varer ganske kort, da hackergruppen igen lukker ned for dem.