Danske fans i højt humør før EM-kamp

Flere tusinde danske roligans har indtaget den tyske by Stuttgart forud for Danmarks første EM-kamp. Foto: Presse-fotos.dk

Stuttgart er fyldt med rød-hvide farver og høje humørtoner, da danske fans er strømmet til byen for at støtte landsholdet i aftenens EM 2024-kamp mod Slovenien.

De danske tilhængere har gjort deres tilstedeværelse mærkbar i de tyske gader med sang, jubel og flag, hvilket har skabt en festlig atmosfære i byen. Den danske fanbase, kendt for deres passion og dedikation, har hygget sig i den danske fanzone i løbet af dagen.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Forventningerne er høje efter Danmarks præstationer i testkampene kampe, og stemningen er præget af optimisme. Mange fans tror på, at det danske landshold har gode chancer for at sikre sig en sejr mod Slovenien i aften.

Kampen nærmer sig, øllene smager godt, sangstemmer er smurte og det er tydeligt, at de danske fans er klar til at give landsholdet al den støtte, de kan. Med den uovertrufne opbakning fra de danske tilhængere er det danske herrelandshold godt rustet til at møde udfordringerne på banen i aften, når kampen starter kl 18.00.