Danske bank til Brasilien i historisk kamp i Parken

Det var en særdeles historisk aften, da det danske kvindelandshold for første gang nogensinde fik muligheden for at spille i Parken, som er det danske nationalstadion.

De danske kvinder blev taget vel modtaget af 21.542 meget veloplagte fans, som hyldede de rød-hvide fodboldkvinder fra før kampen og til slut.

Og tallet 21.542 var faktisk tilskuerrekord for en kvindelandskamp i Danmark.

Her tog de danske kvinder mod modstanderne fra Brasilien i en kamp, hvor de danske kvinder skulle pudse formen af før EM-slutrunden.

De danske kvinder ligger nummer 15 på verdensranglisten, mens brasilianerne ligger nummer 9.

Det var de danske kvinder dog ligeglade med og bragte sig foran efter blot 17 minutter.

Her var det 22-årige Janni Thomsen, som var på pletten, og køligt sparkede bolden ind bag en sagesløs brasiliansk keeper.

Brasilianerne kom dog igen kort før tid, hvor brasilianske Debinha udlignede til stillingen 1-1 tre minutter før tid.

Danskerne var dog ikke slået.

Den indskiftede Mille Gejl scorede til 2-1 i overtiden og fik Parken til at gå amok og kronede dermed en historisk dag i dansk kvindefodbold med en flot sejr mod et stærkt sydamerikansk hold.