Danmarks EM-eventyr er slut

EM ottendedelsfinalen blev desværre endestationen for Danmarks landshold, som måtte se sig overmatchet af et stærkt tysk hold. I en kamp, hvor de danske drenge kæmpede bravt, sluttede det hele med et skuffende 0-2 nederlag.

På et tidspunkt i kampen spirede håbet om en plads i EM kvartfinalen. Danmark viste glimt af det spil, som vi så gerne vil se og det virkede som om, at de kunne tage kampen op mod de tyske favoritter. Dog blev håbet kortvarigt.

To afgørende VAR-tjek, et af dem hvor Thomas Delaney var offside med 0,5cm, et andet hvor tyskerne får tilkendt straffe, ændrede hurtigt kampens momentum, og blot få minutter senere stod det klart, at kampen var afgjort.

De danske fans er guld værd

På trods af manglen på mål og skuffelsen over resultatet, har fansene været enestående. De har stået bag herrelandsholdet med uforbeholden støtte og skabt en fantastisk atmosfære gennem turneringen, både i Tyskland og hjemme i Danmark.

Der er ingen tvivl om, at danske fans er nogen af de bedste. Danske fans vinder på optimisme, entusiasme og højt humør, og vi bør være stolte af os selv på den front.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det er så møg ærgerligt, at vi ikke går videre, for så slutter de gode storskærmsvisninger også, dem som vi samles om, og de mange hyggelige timer med spænding og forventning op til en kamp, hvor man sidder sammen med andre fans og deler røverhistorier. Disse øjeblikke, hvor vi samles om vores fælles kærlighed til fodbold og fællesskab, er uvurderlige.

Vi takker for indsatsen og ser frem til, hvad fremtiden bringer for det danske herrelandshold. Et lille ønske herfra, er at de lærer at ramme kassen… For nu må vi sige farvel til EM, men håbet om fremtidige triumfer lever videre, og de danske fans vil altid stå bag holdet med passion og engagement.